DE KUNST VAN DE SCHADUW!

Grootschalige starre en oprolbare zonneweringssystemen laten nieuwe levensruimte ontstaan rondom het huis en veranderen het alledaagse leven in een lifestyle.

Precies op die plek een zonnewering creëren waar men er net nog van gedroomd had: dat is de kunst van de schaduw. SOLIDAY is een geniale verbinding van techniek en design en creëert grootschalige zon- en regenbescherming. De kwaliteit van de arbeidsmaterialen, de keuze van de juiste zeildoeken en de snijtechniek spelen daarbij een belangrijke rol. SOLIDAY zonnezeilsystemen worden individueel in vorm en grootte aangepast aan de plaatselijke omstandigheden en de schaduweisen. Als ophangpunten dienen wanden of masten die zo neergezet kunnen worden dat men zo goed als iedere plek met zeilafmetingen van 20 tot 85 vierkante meter van schaduw kan voorzien.

Revolutionaire, nieuw ontwikkelde technieken en hoogwaardige materialen zorgen ondanks de enorme afmeting van een zonnezeil voor moeiteloos handmatig of volledig automatisch op- en uitrollen. Dus waarom geen op maat gemaakte zonwerende oplossing voor lounge-, spa-, relax- of kinderspeelplek? Met een beetje fantasie en SOLIDAY ontstaat nieuwe levensruimte rondom het huis.

WAAROM EEN ZONNEZEIL
VAN SOLIDAY?

  • individueel aangepast aan de plaatselijke omstandigheden

  • tot 85 vierkante meter zeilgrootte

  • zon- en regenbescherming* in één

  • prijs per vierkante meter schaduw lager dan bij markiezen

  • meer veiligheid door gepatenteerde pylontechniek

* Alleen in combinatie met de gepatenteerde pylontechniek, de stof Austrosail Nano
   en een zeilhoek van minstens 10 - 15°.