3D-MEMBRAAN ZONNEZEILEN 
OP MAAT

Bij dit soort zonnezeil wordt de zonnezeilstof op de gewenste 3D-spanning gesneden en geconfectioneerd. Daarbij worden tegenover traditionele zonnezeilmodellen niet alleen de zijranden concaaf gesneden, maar ook de individuele stofbanen van het zonnezeil op maat aangepast aan de uiteindelijke 3D-vorm. Alleen verkrijgbaar in het materiaal AUSTROSAIL CONCEPT.

ZEILHOEKEN –

belangrijke koppeling naar de bevestigingspunten

Zeilhoeken kunnen blootgesteld worden aan zeer grote krachten zoals plotseling optredende windbuien. Daarom moeten moderne zeilhoeken kwalitatief hoogwaardig geproduceerd zijn, om zulke krachten te kunnen weerstaan. Wij van SOLIDAY vervullen deze eis en bieden daarnaast nog verschillende zeilhoekvarianten voor verschillende eisen.

PROFESSIONELE PLANNING

Om een optimale zonnewering te kunnen realiseren, is een professionele planning van grote betekenis. Bij ons wordt u door geschoolde zonnezeil-professionals van de planning tot de montage tot het onderhoud goed geadviseerd, om uw droom van een zonnezeil uit te laten komen.

SNAP-SYSTEEM

De meest comfortabele en snelste manier van zonnezeilopspanning

Met het nieuwe SOLIDAY Snap-systeem kunnen zonnezeilen – net zo eenvoudig als bij een zonnescherm – met een zwengel extreem snel opgespannen en weer afgenomen worden (maar 60 sec. voor de opbouw van het zonnezeil. Dit is erg belangrijk bij plotseling optredende windbuien aangezien – als het zonnezeil niet snel afgebouwd wordt – het zeil kapot kan gaan.

MEER INFORMATIE >

 

GROTE KEUZE AAN ZONNEZEILSTOFFEN

Wij van SOLIDAY hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons arbeidsmateriaal. Zonnezeilstoffen moeten aan zware eisen voldoen en afhankelijk van het gebruiksdoel ook aan verschillende eisen voldoen. We hebben voor ieder doel het juiste zonnezeildoek – in veel kleuren, gemaakt voor weer en wind.

MEER INFORMATIE >

 

TRANSPORT-, OPSLAG-, BEWAAR-, SPORT- EN RECREATIETAS

Waar laat u het zonnezeil als het afgenomen dient te worden? Met onze SOLIDAY zonnezeiltas heeft u de ideale bewaarmogelijkheid. Eenvoudigweg het zonnezeil opvouwen en bewaren in onze ademende, schimmel - en rottingsresistente tas.

AANVRAAGFORMULIER
3D-ZONNEZEILEN