SOLIDAY PLOOI GORDIJN –

de moderne en gunstige manier van zonnewering

Lifestyleproducten met tijdsgeest hoeven niet duur te zijn! SOLIDAY biedt nu een moderne en betaalbare oplossing in de vorm van een plooibaar gordijn. Deze soort zonnewering is niet alleen zeer populair in interieurs zoals de serre, maar is ook zeer geschikt voor buiten. Deze langs een staaldraad geleidde – individueel opgehangen – zeilen kunnen in hun geheel of deels geplooid worden en zijn leverbaar tot een breedte van max. 400 cm per baan.

STABIEL, HOOGWAARDIG EN DUURZAAM

Anders dan bij traditionele plooi-zonneweringen biedt het plooibare zonnezeil van SOLIDAY een uiterst stabiele en hoogwaardige ophanging. Door de slimme spanning van de staaldraad is het systeem ongevoelig voor weer en wind.

TRAPLOOS INSTELBARE SCHADUW

Met behulp van een robuuste lieraandrijving kan het plooibare zonnezeil 
van SOLIDAY eenvoudig met de hand geopend en gesloten worden.

Staaldraadverloop – 220 cm

Staaldraadverloop
van 220 cm – max. 400 cm breedte.

PROFESSIONELE PLANNING

Om een optimale zonnewering te kunnen realiseren, is een professionele planning van grote betekenis. Bij ons wordt u door geschoolde zonnezeil-professionals van de planning tot de montage tot het onderhoud goed geadviseerd, om uw droom van een zonnezeil uit te laten komen.

GROTE KEUZE AAN ZONNEZEILSTOFFEN

Wij van SOLIDAY hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons arbeidsmateriaal. Zonnezeilstoffen moeten aan zware eisen voldoen en afhankelijk van het gebruiksdoel ook aan verschillende eisen voldoen. We hebben voor ieder doel het juiste zonnezeildoek – 
in veel kleuren, gemaakt voor weer en wind.

MEER INFORMATIE >

AANVRAAGFORMULIER
SOLIDAY PLOOI
GORDIJN