ZEILHOEKEN –

belangrijke koppeling naar de bevestigingspunten

Zeilhoeken kunnen blootgesteld worden aan zeer grote krachten zoals plotseling optredende windbuien. Daarom moeten moderne zeilhoeken kwalitatief hoogwaardig geproduceerd zijn, om zulke krachten te kunnen weerstaan. Wij van SOLIDAY vervullen deze eis en bieden daarnaast nog verschillende zeilhoekvarianten voor verschillende eisen.

CONCAVE ZIJRANDEN

Door de concaaf geconfectioneerde zijrand kunnen onze zonnezeilen optimaal opgespannen worden en behouden de voor zonnezeilen typische dynamische vorm.

INDIVIDUELE HOOGTEAANPASSING

De hoogteaanpassing is gemonteerd op een glijrails van aluminium en is binnen een bereik van 1,5 m individueel in te stellen. Vooral belangrijk bij de laagstaande zon in de late middag.

RONDOM VERLOPEND SPANBAND

Alle starre zonnezeilen op maat van SOLIDAY zijn geconfectioneerd met een rondom verlopend spanband. Daardoor worden de zeilranden en – hoeken versterkt, wat stabiliteit en veiligheid garandeert ook bij hoge belasting.

SNAP-SYSTEEM

De meest comfortabele en snelste manier van zonnezeilopspanning

Met het nieuwe SOLIDAY Snap-systeem kunnen zonnezeilen – net zo eenvoudig als bij een zonnescherm – met een zwengel extreem snel opgespannen en weer afgenomen worden (maar 60 sec. voor de opbouw van het zonnezeil. Dit is erg belangrijk bij plotseling optredende windbuien aangezien – als het zonnezeil niet snel afgebouwd wordt – het zeil kapot kan gaan.

MEER INFORMATIE >

GROTE KEUZE AAN ZONNEZEILSTOFFEN

Wij van SOLIDAY hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons arbeidsmateriaal. Zonnezeilstoffen moeten aan zware eisen voldoen en afhankelijk van het gebruiksdoel ook aan verschillende eisen voldoen. We hebben voor ieder doel het juiste zonnezeildoek – 
in veel kleuren, gemaakt voor weer en wind.

MEER INFORMATIE >

TRANSPORT-, OPSLAG-, BEWAAR-, SPORT- EN RECREATIETAS

Waar laat u het zonnezeil als het afgenomen dient te worden? Met onze SOLIDAY zonnezeiltas heeft u de ideale bewaarmogelijkheid. Eenvoudigweg het zonnezeil opvouwen en bewaren in onze ademende, schimmel-en rottingsresistente tas.

AANVRAAGFORMULIER
STANDAARD ZONNEZEILEN