HANDMATIG OPROLBAAR

Door onze speciale SOLIDAY-as kan het zonnezeil handmatig uit- of ingerold worden. Daardoor is het mogelijk om de schaduw traploos van 0 tot 55 vierkante meter in te stellen.

INDIVIDUELE HOOGTEAANPASSING

De hoogteaanpassing is gemonteerd op een glijrails van aluminium en is binnen een bereik van 1,5 m individueel 
in te stellen. Vooral belangrijk bij de laagstaande zon in 
de late middag.

Meer informatie >

GEPATENTEERDE SPANNINGSSET

De spanningsset zorgt ervoor dat alle vormen zonnezeilen mogelijk zijn, en dat deze opgerold kunnen worden. Zo kan dus ieder zonnezeil individueel aangepast worden aan de architectuur van uw gebouw.

DROPPOLE DESIGNMAST

De Droppole is een speciaal ontwikkelde zonnezeilmast van aluminium, geconcipieerd voor de hoogste eisen. Door zijn speciale druppelvorm heeft de mast een viervoudig hogere stijfheid in trekrichtingen en kan rechtop of in de reguliere hoek van 10° gepositioneerd worden. Bij deze mast worden alle touwen en stroomkabels voor evt. accessoires verstopt 
in de mast gevoerd. Daardoor ontstaat een strak en helder beeld, wat uniek is.

EDELSTAAL of ALUMINIUMMASTEN

De SOLIDAY-mast overtuigt door zijn eenvoudige en slanke design en valt op door zijn robuuste duurzaamheid en hoge materiaalsterkte. Vergelijkbaar met een surfmast neigt de SOLIDAY-mast er toe ook bij hoge belasting weer terug te keren in de rechte beginpositie. De keuze is uit masten van edelstaal of van bijzonder sterk, geanodiseerd aluminium.

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE OUTDOORSTOFFEN

SOLIDAY biedt met de stoffen AUSTRONET, AUSTROSAIL en AUSTROSAIL NANO voor ieder doel en iedere eis het passende zonnezeildoek – in veel verschillende kleuren, gemaakt voor weer 
en wind. De stoffen zijn van een eenvoudig te onderhouden en duurzame kwaliteit, die niet alleen beschermen tegen schadelijke 
UV stralen, maar ook dienen als reflecteer- en zichtbescherming.

Meer informatie >

VOOR IEDER TYPE HET JUISTE ZEIL

Ieder SOLIDAY-zonnezeil wordt door onze planningsprofessionals individueel voor u gepland. Met behulp van speciaal ontwikkelde software kunnen wij uw droom van een zonnezeil visualiseren.

Zeildoeksnede: 
STRALENVORM

Bij de stralensnijvorm worden de doekbanen waaiervormig geplaatst en met een waterdichte echo-lasnaad geconfectioneerd. De zijranden zijn recht en worden aanvullend met een spanband versterkt. De zeilhoeken worden extra versterkt en voorzien van een siernaad. Bij deze manier van confectioneren heeft SOLIDAY zich bewust georiënteerd aan de sportieve flair van de zeilsport – als een dag aan zee.

Zeildoeksnede:

LINEAIRE VORM

Bij de lineaire snijvorm worden de zeilen volgens de warenbreedte op maat van het zeil door middel van kapnaden genaaid. De zijranden worden met een spanband versterkt en volgens de zijlengteverhoudingen concaaf gesneden om een optimaal spanningsgedrag van het zeil te bereiken.

SOLIDAY OMLOOPROL

Door middel van de omlooprol kan het zonnezeil uit- of opgerold worden. De omlooprol is gemaakt van hoogwaardig aluminium en overtuigt door haar eenvoud en haar edele design.

AANVRAAGFORMULIER SOLIDAY-A