VOLAUTOMATISCH OPROLBAAR

Door onze speciale SOLIDAY-as kan het zonnezeil volautomatisch uit- en opgerold worden. Daardoor is het mogelijk om de schaduw traploos van 0 – 85 vierkante 
meter in te stellen.

INDIVIDUELE HOOGTEAANPASSING

Alleen met een SOLIDAY zonnezeil kunt u ook aan het eind van de middag genieten van aangename schaduw.

Meer informatie >

BEDIENINGSCOMFORT  OP HET HOOGSTE NIVEAU…

... biedt het op een nieuwe, gepatenteerde systeemoplossing baserende SOLIDAY-C. Het rolt zich eenvoudig op afstand volautomatisch uit en op via de diagonale middenas en is zo traploos in iedere positie in te stellen.

MEER VEILIGHEID DOOR INTELLIGENTE TECHNIEK

Indien gewenst kan een SOLIDAY-C systeem ook voorzien worden van wind- en zonsensoren. Deze zorgen voor een zelfstandige, zelfregulerende sturing van het zonnezeil en garanderen grootste veiligheid ook als u een keer niet 
thuis bent!

ZON- EN REGEN-
BESCHERMING IN EEN

Door de combinatie van de hoogwaardige zeilstof 
Austrosail Nano en de gepatenteerde, geveerde masten, 
zijn SOLIDAY-C en –CS systemen ook uitermate geschikt als 
regenbescherming! Slecht weer is dus geen probleem 
voor zonnezeilers!

 

Meer informatie >

DROPPOLE DESIGNMAST

De Droppole is een speciaal ontwikkelde zonnezeilmast van aluminium, geconcipieerd voor de hoogste eisen. Door zijn speciale druppelvorm heeft de mast een viervoudig hogere stijfheid in trekrichtingen en kan rechtop of in de reguliere hoek van 10° gepositioneerd worden. Bij deze mast worden alle touwen en stroomkabels voor evt. accessoires verstopt 
in de mast gevoerd. Daardoor ontstaat een strak en helder beeld, wat uniek is.

EDELSTAAL of ALUMINIUMMASTEN

De SOLIDAY-mast overtuigt door zijn eenvoudige en slanke design en valt op door zijn robuuste duurzaamheid en hoge materiaalsterkte. Vergelijkbaar met een surfmast neigt de SOLIDAY-mast er toe ook bij hoge belasting weer terug te keren in de rechte beginpositie. De keuze is uit masten van edelstaal of van bijzonder sterk, geanodiseerd aluminium.

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE OUTDOORSTOFFEN

SOLIDAY biedt met de stoffen SOLTIS 92 en AUSTROSAIL NANO voor ieder doel en iedere eis het passende zonnezeildoek – in veel verschillende kleuren, gemaakt voor weer en wind. De stoffen zijn van een eenvoudig te onderhouden en duurzame kwaliteit, die niet alleen beschermen tegen schadelijke UV stralen, maar ook dienen als reflecteer- en zichtbescherming.

Meer informatie >

VOOR IEDER TYPE  HET JUISTE ZEIL

Ieder SOLIDAY-zonnezeil wordt door onze planningsprofessionals individueel voor u gepland. Met behulp van speciaal ontwikkelde software kunnen wij uw droom van een zonnezeil visualiseren.

Zeildoeksnede: 
STRALENVORM

Bij de stralensnijvorm worden de doekbanen waaiervormig geplaatst en met een waterdichte echo-lasnaad geconfectioneerd. De zijranden zijn recht en worden aanvullend met een spanband versterkt. De zeilhoeken worden extra versterkt en voorzien van een siernaad. Bij deze manier van confectioneren heeft SOLIDAY zich bewust georiënteerd aan de sportieve flair van de zeilsport – als een dag aan zee.

GEPATENTEERDE GEÏNTE-GREERDE BESCHERMINGS-AFDEKKING

  • 100% bescherming voor het zonnezeil in opgerolde toestand
  • perfecte zeilbescherming tegen slijtage en materiaalmoeheid door zon, regen, hagel of sneeuw
  • complete weersbescherming – bij wijze van spreken een markieskast voor het zonnezeil

Aan de zijranden van het zonnezeil wordt een beschermingszoom van 100% weerbestendige Austrosail-Protection stof geconfection-eerd. Als het zonnezeil opgerold wordt, dan dekt de waterdichte textiele beschermingsstrook het gehele zeildoek op de as af en beschermt het zo tegen alle weersinvloeden van buiten af. Austrosail-Protection is een teflonweefsel en momenteel het hoogwaardigste en duurste hightech weefsel in de zonneweringssector. Het overtuigt vooral door zijn uitstekende eigen-schappen en heeft een garantie van 5 jaar.

AANVRAAGFORMULIER
SOLIDAY-C